Wilt u zelf de komende jaren niet meer de kwast vast pakken?

Stel schilderwerk niet te lang uit!

Kan uw woning wel een lik verf gebruiken, maar ziet u er tegen op om het schilderwerk zelf te doen? Vriesia Schilders Totaal neemt u graag alle zorgen uit handen door het aanbieden van een meerjaren-onderhoudsplan.

,,Het is verstandig om schilderwerk niet te lang uit te stellen. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties, zoals het behandelen van houtrot, aldus Chris Grobbe van Vriesia Schilders Totaal.
,,Wij kunnen klanten een onderhoudscontract voor meerdere jaren aanbieden. Aan de hand van een eerste inspectie wordt een plan opgesteld. Vervolgens wordt een helder kostenoverzicht gemaakt. Een afgesproken vaste prijs per jaar. Hierdoor komt de klant nooit voor onaangename verassingen te staan.”

De grote voordelen
,,Nooit meer na hoeven te denken over schilderwerk. Dat is het grote voordeel merk ik aan de reacties van klanten. De woning wordt jaarlijks geïnspecteerd en geschilderd door vakmensen die kwaliteit leveren. Hierdoor zit men nooit meer met achterstallig onderhoud. Tevens is het mogelijk om een schoonmaakoptie in het contract op te nemen. Schoonmaken is voor velen namelijk een groot struikelblok. Echter is het wel erg belangrijk, het schilderwerk gaat jaren langer mee.
Qua kosten is het mogelijk om het bedrag per maand of per jaar te betalen. Voordeel van jaarlijks onderhoud is dat het uiteindelijk scheelt in de kosten. Geen grote uitgaveposten meer van drie à vierduizend euro. En afspraak is bij ons afspraak. Het schilderwerk wordt uitgevoerd voor het bedrag wat overeengekomen is.”

Vereniging Eigen Huis
Vriesia Schilders Totaal werkt voor bedrijven, investeerders, maar hoofdzakelijk voor particulieren. Een aantal daarvan zijn aangesloten bij Vereniging Eigen Huis. Een gerenommeerde opdrachtgever. ,,We merken dat particulieren weer meer geld uitgegeven. Mensen gaan liever op vakantie dan dat ze het huis opschilderen in de vakantie. Overigens valt het vaak tegen, na dagenlang zwoegen wil men graag een goed resultaat. Door vakmensen het schilderwerk te laten doen bent u daarvan verzekerd. Bovendien is het toch heerlijk om alle schilderszorgen uit handen te geven!”, aldus een enthousiaste Grobbe.

Wilt u nog meer informatie over het onderhoudsplan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur van Vriesia Schilders Totaal. Ook zonder onderhoudsplan kunt u voor al uw binnen- en buitenschilderwerk terecht bij Vriesia Schilders Totaal. Bel: 0515-429292 of mail naar info@vriesiaschilderstotaal.nl.

Vriesia Schilders Totaal
Zuidend 24, 8601 EL, Sneek
Zuidvliet 160, 8921 BN, Leeuwarden
Tel: 0515-429292
Email: info@vriesiaschilderstotaal.nl
Website: www.vriesiaschilders.nl

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top