close
  • maandag 29 november
Zorg en Zekerheid

4 Winkels in Zuid-Holland waar u terecht kunt voor een maatwerk traplift advies

4 Winkels in Zuid-Holland waar u terecht kunt voor een maatwerk traplift advies

Wanneer u wat minder goed ter been bent, is een traplift de beste oplossing als u gebruik wilt blijven maken van uw bovenverdieping(en). De drempel om een traplift aan te schaffen is nog best hoog. Veelal wordt gedacht dat een traplift niet in het interieur past. Maar wist u dat dat tegenwoordig helemaal niet meer het geval is? U kunt uw traplift helemaal laten personaliseren zodat deze een onderdeel wordt van uw interieur. De kleur van de stoel én de kleur van de rails kunnen worden aangepast naar uw smaak. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor de bekleding van de stoel.

Echt persoonlijke aandacht

Een traplift is geen item dat u even online bestelt. U wilt immers zeker weten dat u op veilige en comfortabele wijze naar de bovenverdieping(en) en weer naar beneden vervoerd wordt. Ook is het uiterlijk van de traplift van belang. Om die reden is een goed persoonlijk advies essentieel en vindt u onze lokale adviseurs door heel Nederland. De medewerkers van deze winkels zijn deskundig op het gebied van langer thuis wonen en kennen de trapliften van thyssenkrupp door en door.

Wilt u, voor u een afspraak maakt, meer weten over de verschillende mogelijkheden van thyssenkrupp trapliften? Dan kunt u de thyssenkrupp website bezoeken voor meer informatie. Hier kunt u ook de gratis brochure downloaden.

Voordelen van een thyssenkrupp traplift

De aanschaf van een traplift zal, in veel gevallen, een flinke stap zijn. U heeft dit zo lang mogelijk uitgesteld, maar als u de bovenverdieping wilt blijven gebruiken ontkomt u er niet meer aan. En dus gaat u zich oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Het uitgangspunt bij al deze mogelijkheden is natuurlijk uw veiligheid, maar het oog wil ook wat.

Wanneer u kiest voor een traplift van thyssenkrupp zijn er nog meer voordelen te benoemen:

Uw trap blijft goed beloopbaar

Doordat de S200 traplift aan de binnenzijde van de trap wordt gemonteerd, blijft de trap goed beloopbaar. Dit is wel zo veilig voor uw partner. Ook de trapleuning blijft bereikbaar.

Duitse degelijkheid en comfort

Thyssenkrupp is een gerenommeerd Duits bedrijf dat, in samenwerking met ergotherapeuten, deze traplift heeft ontwikkeld. Dit levert onder andere het voordeel op dat de traplift ook goed en veilig te gebruiken is wanneer u uw knieën niet zo goed kunt buigen.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan gerust de website van thyssenkrupp. Hier worden alle trapliften vergeleken en vindt u ook de gratis brochure.

Hebt u liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op met een van bovenstaande winkels. De medewerkers staan u graag te woord,

Geschreven door: Redactie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook